Recenzió:

Asics GEL-KAYANO 31

Délka čtení: 4 perc | Szerző: Miroslav és Darina

Az Asics GEL-KAYANO 31 egy ikonikus stabil férfi cipőmodell frissített változata, amely új technológiákat hoz és maximális támogatást biztosít minden lépésnél.

Fő jellemzői:

Cipőtalp: AHARPLUS™ A minőségi gumiszegmensekkel ellátott, rendkívül tartós cipőtalp kiváló tapadást biztosít, és hozzájárul a cipő hosszabb élettartamához is.

Köztes cipőtalp: FF BLAST™ Plus Eco – A környezetbarát hab simább földre érkezést és 15%-kal jobb csillapítást biztosít, mint a korábbi modellek. Emellett 15%-kal több energiát ad vissza minden lépésből.

Csillapítás: PureGEL® A híres GEL® technológiának a frissített változata, amely most 65%-kal puhább és 4%-kal több energiát ad vissza, kivételesen sima földre érkezést biztosítva.

Stabilizáló rendszer: 4D GUIDANCE SYSTEM™A forradalmi stabilizáló technológia, amely 4 dimenzióban (szélesség, hossz, mélység, idő) dolgozik a test mozgásával az adaptív stabilitás érdekében.

Felsőrész: Technikai kötés: Légáteresztő és stabilizáló anyag kiegészíti a cipő konstrukcióját. A sarok megerősített és egy hurokkal ellátott a könnyű fel- és lehúzás érdekében.

Talpbetét: Ortholite® X-55Az antibakteriális talpbetét, amely biztosítja a kényelmet, és megakadályozza a kellemetlen szagok keletkezését.

Biztonság: Fényvisszaverő elemek – Növelik a futó láthatóságát és biztonságát gyenge fényviszonyok között is.

Fenntarthatóság: Újrahasznosított anyagok – A használt anyagok akár 75%-a újrahasznosított, ami az Asics fenntarthatóság iránti elkötelezettségét tükrözi.

ASICS GEL-KAYANO 31 VÁSÁRLÁSA

Az Asics GEL-KAYANO 31 én szememmel:

Az Asics új cipőmodellje, az ikonikus GEL-KAYANO 31 már az első futásomtól, első lépésemtől fogva nagyon meglepő benyomást tett rám. Meglepően nagyszerű benyomást, azt kell mondanom. Nagyon vártam, mert tudtam, hogy egy innovatív cipőről van szó néhány igazán klassz előnnyel. Egy ideje már stabilabb cipők után szoktam nyúlni futás közben. Nem azért, mert komolyabb lábdeformációm lenne, hanem mert a legnehezebb futók közé tartozom :). A GEL-KAYANO pedig már az első pillanattól kezdve hihetetlen kényelmet nyújtott nekem.

Az FF BLAST™ Plus Eco hab a PureGEL® technológiával kombinálva erős csillapítást biztosít, ami a futást igazi élménnyé teszi. A talpak számára minden lépés nagyon kényelmes, sima, puha, de azért nem valahogy túlzottan. Még mindig irányítottam a lépéseimet, és a cipő jól támogatta a lépésbiztonságomat és a láb stabilitását. A térdem, a bokám és a csípőm sokkal kevésbé fájt a futás után, mint korábban. Ha nagyobb súlyúak vagytok, mint én, a Kayana egy tényleg remek választás számotokra.

Minden egyenetlenséget letompít, és az innovatív 4D GUIDANCE SYSTEM™ stabilizáló elem nagyon hasznos a hosszabb utakon és minden boka- vagy boltozatdeformálás esetén egyaránt. Abban az esetben, ha még nem rendelkeztek teljesen kifinomult technikával, a cipő teljes konstrukciójának nagyon jól kell illeszkednie. A pronáló lábtípusú futóknak ezért a GEL-KAYANO egy abszolút kötelező darab.

Nagyon boldog vagyok miattuk, még akkor is, ha nincs összehasonlítási alapom a korábbi modellekkel. Az Asics GEL-KAYANO 31-ben futni nagyon energizáló, kényelmes, stabil és élveztem minden lépésemet, nagyszerű kecses és gördülékeny érzést ad futás alatt.

Ami a felsőrészt illeti, az elegendően légáteresztő és nagyszerűen illeszkedik a lábfejhez – meglátjuk, hogy fog bírni hidegebb időjárást. Néhány hasznos funkciót tartalmaz, mint például a fényvisszaverő elemeket vagy egy praktikus hurkot a könnyebb felhúzás érdekében. Nem igazán szeretem a túlságosan színes cipőket, így a dizájn szempontjából is az idei modell megfelelt nekem. A friss színkombinációt a PARIS verzióban, amit egyébként láthattok a videóban, valójában nagyon is sikerültnek tartom. Az Asics GEL-KAYANO 31-et tehát szívből ajánlom Nektek.

Ez egy nagyszerű, kényelmes cipő, amely arra motivál, hogy többet, messzebbre és kellemesebben fussatok.